Vispas kwijt

Na het invullen van het formulier , ontvangt u binnen 3 werkdagen een duplicaat van uw VISpas, inclusief factuur van € 3.50, thuis. Mochten wij geen betaling zien bij uw gegevens zullen wij u verwijzen naar uw vereniging om bij hen een duplicaat aan te vragen. Zij kunnen dit voor u bij ons regelen.

Let op:      Mocht u ook in het bezit zijn van de hologram Nachtvis- en/of Derde Hengeltoestemming wordt er per toestemming € 3.50 in rekening gebracht.

Let op : De duplicatenservice is alleen beschikbaar voor VISpassen van verenigingen die vallen onder Sportvisserij MidWest Nederland, Sportvisserij Zuidwest Nederland, Sportvisserij Fryslân, Sportvisserij Oost Nederland, Sportvisserij Limburg en Hengelsport Federatie Midden Nederland.